Biosoft


Institutul de tehnologii bioinformationale

Ama deus

Samanii au dezvaluit o parte din secretele lor.  Guarani au fost instruiti timp de mai multi ani in arta vindecarii, se pare ca doar o mica parte din invataturile lor se gasesc in sistemul Ama Deus.

Copii erau invatati incepand cu frageda varsta de 6 ani sa opereze psihic. Intrand intr-o stare detransa, simteau cum Energia lui Dumnezeu crestea in fiinta lor si deveneau capabili sa deschida pieptul unui persoane doar cu degetele, sa opereze (fara bisturiu sau orice unelta asemanatoare) si apoi sa inchida pieptul pacientului, cu usurinta si gingasie.

Ama Deus s-ar putea descrie ca un sistem al samanilor de vindecare energetica care foloseste Iubirea lui Dumnezeu si o serie de simboluri, drept vehicule pentru energie.Simbolurile sunt de natura multidimensionala, nu au un nume predefinit, nu au o anumita culoare, dar sunt indreptate pentru actiuni mai specializate decat acelea folosite in Reiki. Majoritatea tehnicilor se vizualizeaza cu al treilea ochi, ochiul mintii, dar munca poate fi facuta si cu mainile.Sistemul se bazeaza pe trecerea Energiei printr-un canal afectiv creat intre om si Divinitate, o poarta deschisa pentru Iubirea Divina, care lucreaza prin noi specific prin chakra inimii. Canalul se activeaza cu o lauda specifica, spusa de trei ori, sustinuta de o tehnica de respiratie combinata cu o vizualizare puternica. Tehnica de baza este extrem de simpla, poate fii invatata doar intr-o zi, dar are nevoie de mult exercitiu pentru a atinge nivele care, pentru unii dintre noi, ar parea miracole.

Ama Deus – acest sistem simplu si minunat, definit de o Energie subtila, insa extrem de puternica si usor de aplicat – poate fi folosit intr-o multitudine de situatii care se ivesc pe parcursul vietii noastre: ajutorul unui persoane cu o suferinta adanca, sa aleaga dintre a trai in continuarea sau nu, optiunea fiind privita dintr-o perspectiva spirituala – acceptarea faptului ca, la urma urmelor orice sfarsit este un nou inceput, oferirea de suport pentru sufletele decedatilor pentru intoarcerea la Lumina, tratament pentru plante si animale, tratament vindecator pentru sine sau pentru altii, ajutarea unui copil nenascut sa vina, oferindu-i o legatura mai puternica in corpul fizic, alienarea conflictelor aparute in lume, suport pentru liderii politici in luarea unor decizii care pot afecta intreg Pamantul, primirea de informatii spirituale in timpul viselor, tratamente la distanta, tratarea bolilor cu cauze nedeterminate, purificarea vindecatorului, calatorii in Cronicile Akasha, vindecare mentala, vindecare fizica si emotionala a inimii, rezolvarea urgentelor medicale, contactarea unui maestru spiritual.


September 11th, 2011
Topic: Articole Tags: None

≡ Leave a Reply