Biosoft


Institutul de tehnologii bioinformationale

Telegonia -Genetica cuantica

Cativa savanti geneticieni si fizicieni dintr-un institut al Academiei de Stiinte din Rusia au descoperit efectul telegoniei. Iata ce spun ei:

“- Din punct de vedere genetic, omul, animalele si plantele sunt holografice. Ele nu sunt localizabile cuantic, adica sunt asimilabile informatiei, deoarece contin texte, si anume texte dumnezeiesti. La inceput a fost Cuvantul, dar Cuvantul nu a fost numai la inceput, El exista si acum in noi, purtam in noi gandurile si cuvintele Tatalui Ceresc. Ce este telegonia? Simplist vorbind, daca o zebra si o iapa se imperecheaza, nu rezulta nimic, fiindca genomurile lor sunt incompatibile. Dar peste cativa ani, iapa poate naste manji vargati. Din punct de vedere al geneticii materialiste, este o aberatie. Dar genetica cuantica explica foarte clar acest lucru. Cromozomii au capacitatea de a memora informatia nu doar pe cale materiala ci si pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule si atomi. In iapa au ajuns spermatozoizii unei zebre, au ramas o vreme acolo, apoi in aparenta au disparut si din punctul de vedere al geneticii clasice n-ar trebui sa se intample nimic, dar nu e asa. Ei raman acolo sub forma de unde, de texte, de informatie. Puteti apoi sa-i distrugeti, dar ei vor ramane in memorie. Spermatozoizii au proprietatea de a radia fotoni, unde radio si holograme. Toate acestea se intiparesc. Cum anume? Deocamdata nu stim, pentru ca genetica cuantica este abia la inceput.

Acelasi lucru se petrece in cazul oamenilor. Daca o femeie alba a avut in tinerete o relatie sexuala cu un negru si daca peste cativa ani se marita cu un alb, cu care ramane insarcinata, ea poate da nastere unui copil negru. Pare ridicol, insa genetica cuantica explica aceasta. Contactele sexuale dezordonate care au loc astazi atat de des in lumea intreaga, dau nastere la astfel de cazuri. Daca o fata are contacte sexuale cu diversi parteneri si vrea sa se distreze pana la vreo 30 de ani, aceasta va naste copii corciti. Astazi nu avem copii sanatosi. Este o consecinta a zestrei de pacate ale inaintasilor ce raman ca o povara pe bietii copii, iar telegonia o arata clar. Texte si informatii genetice dezordonate (acte sexuale, ganduri murdare, etc.) introduse in viitoarea mama odata cu sperma straina, mai devreme sau mai tarziu sunt citite la nivel cuantic si determina zestrea genetica a fatului, care se naste cu o multime de vicii”.

Suntem invatati cum sa traim, ni se spune ca trebuie sa intram in casa europeana, in lumea civilizata, cand de fapt problema numarul 1 este inceperea vietii sexuale la copii de la varste fragede, concubinajul, lesbianismul si homosexualitatea? Dar iata ce ne spun in continuare cercetatorii:

“- Avorturile sunt, in sine, un pacat foarte grav. Avem dovezi stiintifice experimentale clare care arata ca dupa ce este eliminat purtatorul de ADN (fatul), pe locul respectiv emisia de fotoni continua, chiar daca ADN-ul material nu mai exista. In plan subtil a ramas o urma. Fotonii continua sa emita, iar graficul de pe holograma arata ca si cum acolo s-ar afla molecula de ADN (fatu

„Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un l). Urma cuantica ese tun tip de memorie, nimic rational nu se pierde si nu poate fi distrus, ci ramane pentru totdeauna; memoria genetica este vesnica, de aceea, cand ucideti copilul in pantece, urmele ADN-ului sau raman si el o va pedepsi pe mama in vecii vecilor [daca nu se spovedeste cu cainta la preot si nu-si face canonul de pocainta (nota editorului)].”

Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinţilor ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea şi al patrulea neam si Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele” (Iesirea 20, 5-6).

Asadar, daca nu ne este mila de sufletele noastre, macar sa ne fie mila de sufletele copiilor nostri, a caror zestre genetica o primesc de la noi. Ce mult ar trebui sa ne dorim sa lasam ca mostenire copiilor nostri credinta cea dreapta in Dumnezeu -Credinta Ortodoxa- si o tara buna si primitoare! Nu exista o zestre mai buna.

SCOALA PARINTILOR-1

Vezi mai multe video din diverse


March 24th, 2011
Topic: Generale Tags: None

≡ Leave a Reply