Biosoft


Institutul de tehnologii bioinformationale

Terapia cu unde milimetrice

Terapia cu unde milimetrice este o metodă revoluţionară pentru sănătate. A fost descoperită de oameni de ştiinţă de origine rusă sub atenta supraveghere a prof. N. D. Devatkov, membru al Academiei. Undele milimetrice folosesc aceeaşi frecvenţă ca aceea prin care comunică celulele din organismul uman. O cauză importantă a problemelor de sănătate o reprezintă dezechilibrele care apar între aceste unde. Cu dispozitivul CEM TECH, care produce unde milimetrice, stabilim legături cu frecvenţele din organism şi în acest mod se corectează eventualele dezechilibre, care produc de fapt patologia. Datorită rezonanţei creată în momentul în care undele milimetrice se întâlnesc cu frecvenţele din organism, nivelul de unde foarte joase are un efect benefic asupra organismului. Terapia cu unde milimetrice nu vindecă boli, dar readuce la parametrii de bună funcţionare proprietăţile de regenerare ale organismului. Această putere de regenerare este întreţinută de puterea membranei celulare, ceea ce înseamnă suprafaţa celulară care este în contact cu restul organismului.

Metoda a fost testată clinic cu mulţi ani în urmă ceea ce a dovedit o eficienţă foarte bună. Testele ruseşti evidenţiază faptul că „ terapia cu unde milimetrice, independent de tipul bolii, are efect de echilibrare a parametrilor sistemului imunitar, îmbunătăţeşte microcirculaţoa, metabolismul, reduce îmbătrânirea şi cu siguranţă extinde periada de viaţă, scade riscul de a dezvolta o boală degenerativă, ajută la îmbunătăţirea efectelor medicamentelor alopate, scurtează periada de tratament dar şi reduce din efectele adverse ale tratamentului alopat, îmbunătăţeşte starea pacienţilor cu infarct miocardic sau accidente vasculare, accelerează procesul de vindecare al fracturilor de pană la 2-3 ori şi reprezintă o metodă indiscutabilă de ameliorare a durerii”.

Folosind aceleaşi frecvenţe şi putere, asemănătoare cu cele ale organismului, tratamentul nu prezintă efecte adverse. Cât de repede se pot vedea efectele tratamentului: depinde de natura patologiei şi de stadiul în care se află pacientul. Patologia recentă răspunde mai repede la tratament decât problemele cronice; tinerii se recuperează mai repede decât vârstnicii.
FRI (Fon Resonance Recording) reprezintă o ramură separată a terapiei cu unde milimetrice; aceasta îţi dă posibilitatea să „înregistrezi” frecvenţe noi şi să redirecţionezi informaţia spre organism. Este asemănător unei homeopatii electronice şi este o metodă unică de tratament.
Terapia cu unde milimetrice- terapie modernă care se adresează oricărei patologii
De 30 de ani se studiază efectele terapiei cu unde milimetrice în Rusia şi se bazează pe sute de investigaţii şi mii de referinţe. Această terapie are la bază principii naturale, având o eficienţă foarte bună şi neavând efecte adverse. Nu doar că elimină simptomele dar regenerează organe şi sisteme, în măsura în care acestea nu sunt copmplet distruse. În 2000 oamenii de ştiinţă ruşi au fost recompensaţi cu cel mai prestigios premiu de stat din Rusia (echivalentul premiului Nobel), datorită implementării acestei terapii.
Ce sunt undele milimetrice?
Undele milimetrice reprezintă limbajul prin care comunică celulele din corpul uman. Celula este activă şi vibrează cu o anumită frecvenţă, aceste vibraţii crează mişcări de unde. Se consideră că întreaga lume este penetrată de astfel de unde milimetrice, vibraţii, ceea ce face posibil să înţelegem existenţa şi viitorul în ceea ce priveşte dezvoltarea. În conformitate cu modelele mecanice de cuantificare orice obiect are o natură dublă, adică o componentă materială şi una electromagnetică, unde totul vibrează şi fiecare celulă este este parte dintr-un întreg.
Undele milimetrice (unde radio) au frecvenţe între 42.3 şi 100 GHz. Datorită acestor unde membranele celulelor noastre vibrează şi comunică. Dezechilibrele la nivelul acestor vibraţii crează probleme de sănătate. Dispozitivele cu unde milimetrice generează unde asemănătoare ca putere cu cele ale corpului, adică 10 cu putere de -10mw/cm pătraţi, ceea ce înseamnă de un milion de ori mai mici decât cele emise de un telefon mobil.
Cum funcţionează terapia cu unde milimetrice?
Este bine cunoscut faptul că oraganismul conţine celule şi fiecare celulă acţionează ca o uzină primeşte nutrienţi şi oxigen şi eliberează toxine. Aceasta se realizează datorită membranei celulare. Puterea de încărcare a membranei celulare este de 60-90 mV. Dacă puterea este mai mică sau mai mare, celula acţionaeză mai slab. Dispozitivul cu unde milimetrice produce aceleaşi frecvenţe ca şi membrana celulară. Cînd frecvenţa intră în contact cu corpul se crează o rezonanţă care creşte vibraţiile celulei. În acest mod undele milimetrice sporesc încărcătura membranei; această încărcătură este menţinută în limite normalecu ajutorul frecvenţelor milimetrice.
Cînd aceste frecvenţe sunt încărcate, se modifică încărcătura şi totodată modul de funcţionare al celulei.
Un al doilea efect se referă la receptori. Orice celulă deţine receptori care adună înformaţia dinafară. Dacă receptorilor le-a scăzut receptivitatea pentru hormoni şi totodată semnalul pentru diverse substanţe, celula este mult mai puţin eficientă.
Cel de-al treilea efect al undelor milimetrice este îmbunătăţirea comunicării celulare. Corpul uman conţine un număr de celule cu o putere de ordinul 10 până la 16. pentru ca un asemmenea sistem să funcţioneze fără dezechilibre este nevoie de un anumit mecanism pentru a sincroniza funcţiile acestuia.
Unul dintre efectele puternice ale terapiei cu unde milimetrice este diliarea sângelui. Acesta este foarte importantă în special pentru vârstnici.
Unde milimetrice sunt dispersate prin corp în lichidul extracelular, în receptorii din piele, şi prin meridianele energetice, care prin rezonanţă reechilibrează vibraţiile membranei. Aceasta îmbunătăţeşte funcţia celulară şi comunicarea.
Efectele terapiei cu unde milimetrice
Testele făcute în Rusia arată că: „indiferent de tipul” bolii, undele milimetrice normalizează parametrii sistemului imunitar, îmbunătăţeşte microcirculaţoa, metabolismul, reduce îmbătrânirea şi cu siguranţă extinde periada de viaţă, scade riscul de a dezvolta o boală degenerativă, ajută la îmbunătăţirea efectelor medicamentelor alopate, scurtează periada de tratament dar şi reduce din efectele adverse ale tratamentului alopat, îmbunătăţeşte starea pacienţilor cu infarct miocardic sau accidente vasculare, accelerează procesul de vindecare al fracturilor de pană la 2-3 ori şi reprezintă o metodă indiscutabilă de ameliorare a durerii. În timp ce undele milimetrice activează receptorii celulelor, care devin mei receptivi pentru hormoni, enzime, acesta poate fi un avantaj şi pentru întrebuinţarea în tratamentele cosmetice pentru a srimula pielea cu efect de reducere a ridurilor. Piele devine flască odată cu înaintarea în vârstă, dar prin regenerarea membranei celulare şi îmbunătăţirea circulaţiei se poate reduce efectul îmbătrânirii.

September 20th, 2010
Topic: Articole Tags: None

≡ Leave a Reply